Un nou post al Televiziunii Române

Un nou post al Televiziunii Române
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2023

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat deciziile de autorizare pentru emisia pe satelit, respectiv în sistem digital terestru a noului post al Televiziunii Române - TVR Folclor -, dedicat tradițiilor și patrimoniului național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Prin misiunea sa, noul post al Televiziunii Publice va contribui la promovarea și conservarea patrimoniului cultural și artistic al României, a talentelor din toate zonele, la educația culturală și la îmbunătățirea respectului pentru folclorul, tradițiile și obiceiurile românilor și ale minorităților naționale. Unul dintre principiile fundamentale ale TVR Folclor va fi grija pentru diversitatea culturală, religioasă și etnică prin furnizarea de programe cu conținut de interes pentru toate categoriile de public", se arată într-un comunicat al SRTv.

ULTIMA ORĂ Bloomberg: Ciolacu spune că Bucureștiul ar putea să ia în considerare decuplarea de Bulgaria pentru aderarea la Schengen. Cere reuniune extraordinară a Consiliului JAI CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Bloomberg: Ciolacu spune că Bucureștiul ar putea să ia în considerare decuplarea de Bulgaria pentru aderarea la Schengen. Cere reuniune extraordinară a Consiliului JAI

Alături de "Tezaur folcloric", una dintre cele mai longevive emisiuni TV din România, în grila TVR Folclor se regăsesc emisiuni de talent show și de divertisment, concerte și muzică populară - "Din muzica popoarelor", "Cântec și Poveste", "Tradiții", programe de spiritualitate, magazine agrare și utilitare etc.

La începutul anului, Consiliul de Administrație al SRTv a aprobat înființarea TVR Folclor, precum și a TVR Sport, iar cele două posturi au primit licențe din partea CNA ulterior, în ședința din data de 20 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
tvr folclor
traditii