MedLife își majorează afacerile

MedLife își majorează afacerile
scris 6 nov 2017

Furnizorul de servicii medicale MedLife a înregistrat în primele 9 luni o cifră de afaceri de 459,1 milioane lei, cu 27% peste rezultatul aferent perioadei similare a anului trecut, și un profit operational mai mare cu 154,4%, de 29,1 milioane lei.

Pierderea financiară a crescut cu 4,5 milioane lei, la 14,5 milioane lei, în principal din cauza pierderilor nete din cursul valutar.
Rezultatul net a crescut cu 9,5 milioane lei, la 9,55 milioane lei, ca efect al translatării creșterii profitului operațional în rezultatul net.

Listarea MedLife atrage atenția competitorului Regina Maria, inclusiv ca soluție de exit al proprietarului. Răspunsul CEO la întrebarea Profit.ro: listarea este o opțiune! CITEȘTE ȘI Listarea MedLife atrage atenția competitorului Regina Maria, inclusiv ca soluție de exit al proprietarului. Răspunsul CEO la întrebarea Profit.ro: listarea este o opțiune!

MedLife, companie unde pachetul majoritar este deținut de familia Marcu, a fost listată la cota Bursei de Valori București în luna decembrie a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife