Patinoar acoperit de 1 milion de euro, finanțat de Guvernul Ungariei, inaugurat la Sângeorgiu de Mureș

Patinoar acoperit de 1 milion de euro, finanțat de Guvernul Ungariei, inaugurat la Sângeorgiu de Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2021

Fundația Mens Sana, care finanțează Academia de Hochei "Szekelyfoldi Jegkorong Akademia", în colaborare cu Asociația LIDER, a inaugurat, duminică, în comuna Sângeorgiu de Mureș, un patinoar acoperit în valoare de peste 1 milion de euro, finanțat în cea mai mare parte de către Guvernul Ungariei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

"În Târgu Mureș, de peste 10 ani, se construiește acel teren de hochei acoperit, și nu e gata, iar acest teren s-a construit în doar câteva luni. Este o investiție a Guvernului Ungariei, de peste 1 milion de euro, și tot ce a însemnat dotare, tot ei s-au ocupat. Au găsit aici mulți parteneri, inclusiv Academia de Hochei și Asociația LIDER, Valea Superioară a Mureșului, din care fac parte 5 primării, printre care Primăria Sângeorgiu de Mureș.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

Noi ne simțim onorați că s-a construit tocmai pe teritoriul comunei noastre, dar nu pentru că se dorea într-o comună, ci pentru că este în imediata vecinătate a municipiului Târgu Mureș și este o locație unde foarte mulți mureșeni vin aici, pe malul râului Mureș, la pescuit, la sport, deci este foarte ușor accesibil acest loc pentru toți mureșenii. La inaugurarea unui teren de hochei evident că am venit pe patine. Nu știu să joc hochei, dar unul dintre cei patru copii ai mei va juca, sper. Eu l-am considerat un joc foarte dur, cu bătăi, dar am văzut statisticile în care se arată că se întâmplă mult mai puține accidente decât în fotbal, handbal sau alte sporturi. Evident că am venit cu patine, de mic copil îmi place să patinez, iar cea mai bună ocazie a fost acum și sper că și Zilele Sângeorzene, din luna aprilie, se vor încheia aici, cu un carnaval pe gheață", a declarat primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs, arată Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
patinoar
hochei
ungaria
mures