Poloneza Anna Grzelonska preia conducerea NN Asigurări de Viață, cel mai mare jucător local de profil

Poloneza Anna Grzelonska preia conducerea NN Asigurări de Viață, cel mai mare jucător local de profil

Anna Grzelonska

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2017

Anna Grzelonska, în prezent Chief Operating Officer al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numită în funcția de CEO al NN Asigurări de Viață, cel mai mare jucător local de profil. Mandatul acesteia va începe din data de 1 iulie 2017, fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară. Anna Grzelonska îl înlocuiește pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia începând din 1 aprilie 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anna face parte din echipa NN din 2008, ocupând poziția de Marketing Services and Communications Director și având responsabilități în aria comercială a organizației până în 2014, când a fost numită Chief Operating Officer al Nationale Nederalanden din Polonia. 

eRepublik, companie înființată la București și care pune pe piață jocuri online, a fost cumpărată de suedezii de la Stillfront, într-o tranzacție de 7,5 milioane euro CITEȘTE ȘI eRepublik, companie înființată la București și care pune pe piață jocuri online, a fost cumpărată de suedezii de la Stillfront, într-o tranzacție de 7,5 milioane euro

De 20 de ani, de când NN este prezentă pe piața din România, organizația contribuie la dezvoltarea pieței locale de profil oferind celor 2,2 milioane de clienți soluții financiare: asigurări de viață și sănătate și pensii obligatorii și facultative.

NN Asigurări de Viață va acorda acționarilor dividende pentru exercițiul financiar al anului 2016 în sumă de 24,16 milioane de lei, după cum a anunțat Profit.ro. Profitul net total al asigurătorului în 2016 a fost de 25,66 milioane de lei, de la 18,63 milioane de lei în anul precedent.

Cu o cotă de 39,63%, NN Asigurări de Viață (fostă ING Asigurări de Viață) este cel mai mare asigurător de profil din România și a subscris în 2016 prime de 661,71 milioane de lei. Principalii concurenți ai companiei sunt BCR Asigurări de Viață și BRD Asigurări de Viață.

viewscnt
Afla mai multe despre
anna grzelonska
nn asigurari de viasta