PwC România angajează peste 120 de tineri absolvenți și masteranzi

PwC România angajează peste 120 de tineri absolvenți și masteranzi

Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2017

PwC România a dat startul campaniei de recrutare de consultanți juniori și interni pentru departamentele de audit și consultanță fiscală. În urma acestui proces, care se va derula în perioada martie-mai 2017, cel puțin 120 de proaspăt absolvenți și masteranzi vor fi angajați în cadrul firmei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„La PwC le oferim angajaților noștri oportunități de carieră excepționale și posibilități de dezvoltare personală continuă, nu simple slujbe. Suntem conștienți că oamenii noștri sunt resursa cea mai prețioasă a firmei și investim foarte mult în pregătirea lor profesională. Conceptul de recrutare al PwC s-a bazat întotdeauna pe selectarea celor mai buni candidați, indiferent de nivelul de experiență anterior și profilul lor academic, pentru a-i forma în cultura inovației și excelenței în muncă specifice firmei noastre. În acord cu misiunea asumată la nivel global, oferim angajaților noștri posibilitatea de a contribui la rezolvarea unori probleme importante pentru economia și societatea românească, precum și oportunitatea de a lucra în proiecte și echipe internaționale”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.

„Vom continua și anul acesta să folosim metode de selecție și recrutare cât se poate de inovative, interactive și adaptate generațiilor tinere, cărora ne adresăm. Înțelegem că încă de pe parcursul procesului de promovare, selecție și recrutare trebuie să ne adaptăm și să răspundem așteptărilor în schimbare ale viitorilor noștri colegi. Vrem să transmitem viitorilor noștri colegi că la PwC vor găsi un mediu de lucru în care să se simtă confortabil, integrați, stimulați să își manifeste creativitatea, spiritul antreprenorial și să aducă valoare lor și PwC. Le vom da posibilitatea candidaților de a interacționa cu colegii cu mai mare experiență din PwC, pentru a-i cunoaște și a le înțelege motivațiile, valorile – în așa fel încât alegerile de carieră pe care le vor face să fie bine fundamentate și să fie făcute atât cu mintea, cât și cu sufletul. Este foarte important, credem noi, ca la începutul carierei fiecare om să facă alegerea potrivită, unde valorile lui să rezoneze cu cele ale echipei din care va face parte; unde experiența și contribuția lui personală să conteze și unde diversitatea și flexibilitatea (traduse în toate formele ei posibile), să fie parte din felul în care se întamplă lucrurile zilnic”, a declarat Ramona Simulescu, Liderul de Resurse Umane al PwC în Europa de Sud-Est. 

Mai multe detalii despre pozițiile deschise în cadrul PwC pot fi găsite aici www.pwc.com/jobs

PwC este liderul pieței de consultanță în fuziuni și achiziții din România. În ultimul an, PwC a fost implicată în multe dintre tranzacțiile semnificative, furnizând fie asistență la cumpărare, fie asistență la vânzare (de exemplu, tranzacțiile prin care Regina Maria a cumpărat spitalul Ponderas, Oresa Ventures a cumpărat La Fântâna, Mid Europa Partners a cumpărat Profi, Logo a cumpărat TotalSoft, iar Enterprise Investors a cumpărat Noriel).

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc romania
angajari