350 de elevi au participat la proiectul dedicat pieței forței de muncă organizat de CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din țară

350 de elevi au participat la proiectul dedicat pieței forței de muncă organizat de CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din țară
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2018

Aproximativ 350 de elevi de la liceele Dimitrie Bolintineanu din Bolintin-Vale și Pamfil Șeicaru din Ciorogârla au vizitat în lunile aprilie și mai depozitele a nouă companii chiriașe din CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West. Proiectul a fost organizat de CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunea a fost gândită de CTP pentru a ajuta companiile să găsească angajați, în condițiile în care numeroase firme reclamă dificultăți în recrutarea de personal.

Quehenberger Logistics, Gefco, Iron Mountain, Raben Group, KLG Europe Logistics, DB Schenker, NOD, Ekol Logistics și Studio Moderna și-au deschis depozitele pentru a le arăta elevilor aspecte practice ale activității lor și și-au prezentat ofertele de posturi disponibile, precum și detalii legate de munca în domeniile în care  operează. 

Liceul Dimitrie Bolintineanu a participat și la prima etapă a proiectului, în noiembrie, când 150 de tineri au vizitat mai multe depozite din CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West.

STUDIU Afacerile din construcții s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei CITEȘTE ȘI STUDIU Afacerile din construcții s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei

CTP este proprietarul CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctpark bucharest
elevi
locuri de munca