A început licitația pentru înregistrarea sistematică din bani europeni a primelor 194 de localități

A început licitația pentru înregistrarea sistematică din bani europeni a primelor 194 de localități
scris 12 oct 2018

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a anunțat vineri că a inițiat procedura de licitație pentru servicii de înregistrare în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 194 de unități administrativ-teritoriale (UAT), bugetul maxim fiind estimat la 202,3 milioane lei.

ANCPI a publicat joi, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 194 de unități administrativ-teritoriale”, scrie News.ro.

Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional - Proiectul major privind „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, potrivit instituției.

Richard Branson, fondatorul Virgin Group, a suspendat o investiție de 1 miliard de dolari din partea Arabiei Saudite, din cauza dispariției unui jurnalist CITEȘTE ȘI Richard Branson, fondatorul Virgin Group, a suspendat o investiție de 1 miliard de dolari din partea Arabiei Saudite, din cauza dispariției unui jurnalist

”Achiziția se desfășoară pe 36 de loturi și se va finaliza cu încheiere de acord cadru/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Bugetul maxim estimat este de 202,3 milioane de lei”, se arată în comunicat.

Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), astfel încât la procedură poate avea acces orice operator din țară sau din străinătate care îndeplinește cerințele solicitate de ANCPI. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 noiembrie.

ANCPI a încheiat, pe 26 septembrie, contractul de finanțare a Proiectului major cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

Proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică din 660 UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Valoarea totală a proiectului este 312,89 milioane de euro, din care 265,96 milioane de euro reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană (UE) și 46,93 milioane de euro - cofinanțare de la bugetul de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ancpi
cadastru