Acord Hagag - Global Vision pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109

Acord Hagag - Global Vision pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109
scris 28 mai 2020

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, și compania Global Vision au semnat un acord de colaboare care vizează oferirea de servicii de tip property management pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109. Astfel, Global Vision preia administrarea proprietății amplasate pe Calea Victoriei.

Proiectul a fost finalizat și urmează să întâmpine primii chiriași începând cu luna iulie. Imobilul beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 5.685 mp suprafață totală închiriabilă - dintre care peste 85% sunt reprezentați de spații de birouri, aproximativ 11% spații comerciale și 3,59% spații de depozitare, iar regimul de înălțime este P+7.

Cererea pentru clădirile de birouri și costurile de închiriere a acestora s-ar putea reduce CITEȘTE ȘI Cererea pentru clădirile de birouri și costurile de închiriere a acestora s-ar putea reduce

„Know-how-ul și pasiunea comună pentru dezvoltările imobiliare inovatoare și durabile sunt doar două dintre aspectele care ne vor servi drept catalizator pentru o colaborare pe termen lung”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group.

Lucrările de restaurare și consolidate ale imobilului au fost întreprinse cu respectarea celor mai înalte standarde, vizând, totodată, obiectivele de mediu corporative și organizaționale. Trasăturile arhitectonice ale clădirii au fost prezervate, iar fațada edificiului a fost readusă la imaginea sa originală. În plus, H Victoriei 109 dispune de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
global vision
hagag