Brisk Group, trofeul special Best Project, Cost and Construction Management Firm of the Year, în cadrul Galei “Topul Firmelor din București”, CCIB

Brisk Group, trofeul special Best Project, Cost and Construction Management Firm of the Year, în cadrul Galei “Topul Firmelor din București”, CCIB
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 oct 2022

Brisk Group, lider de piață în domeniul consultanței în construcții, a primit trofeul special Best Project, Cost and Construction Management Firm of the Year, în cadrul Galei Topul Firmelor din București, organizată de Camera de Comerț și Industrie București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La ceremonia de înmânare a premiilor au participat, alături de antreprenori de top, lideri din business, membri ai Guvernului, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și mass-media.

“Suntem onorați de trofeul primit – o recunoaștere a poziției noastre de lideri de piață în domeniul consultanței în construcții. Mulțumim, în mod special gazdei noastre, Camera de Comerț și Industrie București, suntem mândri de acest premiu care recompensează efortul echipei noastre și serviciile premium pe care le oferim. Premiul îl dedicăm și clienților Brisk Group, pentru că au investit încredere în serviciile și echipa noastră.

Continuăm să ne aducem aportul în transformarea industriei construcțiilor și la modelarea clădirilor, a orașelor, pe baze sustentabile! Antreprenorii locali, parte vitală a unei economii sănătoase, trebuie să își consolideze încrederea în ceea ce pot face, în valoarea pe care o pot aduce unei anumite piețe și economiei, în ansamblu. Privind în perspectivă, cred că România prezintă potențial mare de atragere a unui număr tot mai mare de investiții străine, resursa umană fiind un asset valoros pe care îl avem.”, a declarat Claudiu Bisnel, Fondator & Managing Partner Brisk Group.

Brisk Group este o companie românească independentă, specializată în livrarea serviciilor de consultanță în domeniul construcțiilor. Portofoliul firmei atestă experiența în sectorul industrial și logistic, office, comercial, medical, infrastructură și transport, guvernamental și rezidențial.

Având birouri în București, Londra și Chișinău, Brisk Group a depășit 1.000.000 de mp construiți livrați în proiecte. Printre proiectele de anvergură la nivel internațional, Brisk Group a fost implicată în Programul de Capital Development de la Aeroportul Heathrow din Londra, Aeroportul din Manchester, centrale nucleare în UK, infrastructură portuară în Doha, Qatar și dezvoltarea centrului multicultural și social din Riyadh, Arabia Saudită.

Brisk Group a primit numeroase recunoașteri și distincții pe plan local și internațional, fiind desemnată  Property Agency / Consultancy Romania de către European Property Awards și Best Project & Cost Management Firm of The Year (2019, 2020, 2021) de către Investing in Property.

Brisk Group este membră a Romania Green Building Council, British Romanian Chamber of Commerce, AmCham Romania, Patronatului Societăților din Construcții, ARIC, Camerei de Comerț și Industrie Israel – România, Camerei de Comerț Belgia – România, Camerei de Comerț Țările de Jos – România.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
brisk group
topul firmelor din bucurești