CTP consolidează echipa din România și își propune să-și extindă portofoliul prin construcții și achiziții

CTP consolidează echipa din România și își propune să-și extindă portofoliul prin construcții și achiziții

Andrei Brînzea

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2024

CTP, dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice, își consolidează echipa din România prin numirea lui Andrei Brînzea în funcția de Business Development Director.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Andrei Brînzea a lucrat cu companii precum LIDL, Kaufland, CBRE și, recent, a fost implicat în proiecte în cadrul conmpaniei Cushman & Wakefield. 

FOTO Acord semnat - One United Properties aduce brandul hotelier Mondrian lângă Ateneul Român CITEȘTE ȘI FOTO Acord semnat - One United Properties aduce brandul hotelier Mondrian lângă Ateneul Român

CTP își propune să-și extindă portofoliul în România prin construcții și achiziții, continuând să dezvolte rețeaua sa de parcuri industriale sub brandul CTPark.

CTP activează în România din 2015 și a investit peste 1,5 miliarde de euro. În prezent, CTP deține și operează parcuri industriale cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 2,6 milioane mp, la care se adaugă 200.000 mp suplimentari în construcție, având capacitatea de a găzdui unități de producție, logistică și alte industrii cheie, cum ar fi retail, industria de apărare și auto.

CTP România are o echipă de 100 de profesioniști împărțiți în 7 echipe regionale în toată România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
andrei brînzea