DTZ Echinox devine Cushman & Wakefield Echinox

DTZ Echinox devine Cushman & Wakefield Echinox
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2017

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în servicii imobiliare, a semnat un acord de exclusivitate cu DTZ Echinox ca afiliat al acestuia în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțul formal de afiliere vine după fuziunea globală dintre Cushman & Wakefield și DTZ din anul 2015. DTZ Echinox a fost partenerul companiei DTZ în România începând cu anul 2002. De astăzi, DTZ Echinox își va schimba identitatea, devenind Cushman & Wakefield Echinox. 

Cushman & Wakefield Echinox oferă o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară pentru investitori, chiriași și proprietari pe toate sectoarele pieței imobiliare. Serviciile de bază ale companiei includ închiriere și brokeraj, administrare a proprietăților, piețe de capital, investiții, gestionarea activelor imobiliare, evaluare, cercetare de piață și management de proiect.

“Cushman & Wakefield Echinox reprezintă un nou capitol al poveștii de succes a companiei pe care am fondat-o cu 23 de ani în urmă. Cu acest brand nou, care integrează istoria, echipele și know-how-ul a doi lideri de piață, sunt convins că vom reuși să livrăm în continuare servicii de consultanță imobiliară și brokeraj la cel mai înalt nivel și ne vom extinde capabilitățile pentru a ne consolida poziția pe piața imobiliară locală", a declarat Mihnea Șerbănescu, Manager General al Cushman & Wakefield Echinox.

Unii consumatori comandă produse, le folosesc, apoi le returnează în termenul legal. Retailer: Trebuie să existe o delimitare mai clară între abuz și drepturile consumatorilor CITEȘTE ȘI Unii consumatori comandă produse, le folosesc, apoi le returnează în termenul legal. Retailer: Trebuie să existe o delimitare mai clară între abuz și drepturile consumatorilor

Cushman & Wakefield se află în top 3 companii ce oferă servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajați în peste 60 de țări, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari și 191 de miliarde de dolari tranzacționați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
dtz echinox
cushman & wakefield echinox