Impact Developer & Contractor începe lucrările de construire la Greenfield Teilor Băneasa

Impact Developer & Contractor începe lucrările de construire la Greenfield Teilor Băneasa
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2020

Impact Developer & Contractor, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 56,82% și listată la Bursa de Valori București, singurul dezvoltator imobiliar din România listat la bursă, a semnat două contracte de antrepriză, în valoare de 18.4 milioane euro + TVA, cu Electrogrup S.A. pentru construirea a 406 de apartamente în faza a IV-a din Greenfield. Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021 și vor fi finalizate in primul trimestru al anului 2022.

Urmărește-ne și pe Google News

Contractele semnate cu Electrogrup, membra E-INFRA, vizează construirea primelor 5 blocuri, cu un total de 406 de apartamente din totalul de 14 blocuri și 1167 apartamente. Valoarea contractelor este de 18.4 mil Euro + TVA, iar valoarea investiției se ridică la 26.6 milioane euro + TVA. Oferta include unități de tip studio, apartamente cu 2 camere și 3 camere, iar locurile de parcare vor fi disponibile atât în subteran cât și suprateran. 

INFOGRAFIC Pandemia nu a reușit să blocheze piața rezidențială. În 2020 au fost construite la fel de multe locuințe ca în anul record 2019 și s-a tranzacționat mai bine decât în ultimii 2 ani. Evoluția sfidează pronosticurile negative CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Pandemia nu a reușit să blocheze piața rezidențială. În 2020 au fost construite la fel de multe locuințe ca în anul record 2019 și s-a tranzacționat mai bine decât în ultimii 2 ani. Evoluția sfidează pronosticurile negative

Impact Developer & Contractor, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 58,84% și care îl mai are ca acționar relevant pe Adrian Andrici cu 15,98% din titluri, este listată la cota Bursei de Valori București.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
greenfield teilor băneasa