Licitații ANAF pentru valorificarea unor terenuri dintr-un dosar al fostului director al Poștei Dan Mihai Toader

Licitații ANAF pentru valorificarea unor terenuri dintr-un dosar al fostului director al Poștei Dan Mihai Toader
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2022

ANAF își propune să recupereze din sumele stabilite ca prejudiciu de către instanțele de judecată, astfel că pe 17 iunie vor avea loc primele licitații privind valorificarea a șase bunuri imobile sechestrate, reprezentând terenuri evaluate la peste 8,8 milioane de lei. Aceste terenuri au fost sechestrate într-un dosar penal de luare de mită și complicitate la spălarea banilor, vizându-l pe fostul director al Companiei Naționale Poșta Română, Dan Mihai Toader. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bunurile în cauză au fost sechestrate în baza unei decizii definitive pronunțate de instanță, într-un dosar penal de luare de mită și complicitate la spălarea banilor.

Marcel Ciolacu propune o schimbare în politica fiscală față de multinaționale: ”Trebuie oprit exportul acesta al veniturilor!” CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu propune o schimbare în politica fiscală față de multinaționale: ”Trebuie oprit exportul acesta al veniturilor!”

Potrivit șefului ANAF, Lucian Heiuș, de la începutul anului, din valorificarea bunurilor sechestrate ca urmare a dosarelor penale, ANAF a reușit sã recupereze aproximativ 60 de milioane de lei.

”Vom continua acțiunile pentru recuperarea acestor prejudicii stabilite de instanțele de judecată”, spune Lucian Heiuș, într-un comunicat de presă, citat de News.ro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
fisc
licitatie
prjudiciu
terenuri
posta
director
dan mihai toader
posta