METROPOLITAN GROUP ȘI ELIE SAAB anunță dezvoltarea parteneriatului ELIE SAAB Towers din București, România

METROPOLITAN GROUP ȘI ELIE SAAB anunță dezvoltarea parteneriatului ELIE SAAB Towers din București, România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 nov 2022

Primul ansamblu rezidențial cu semnătură de brand din Europa de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Metropolitan Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România și renumitul brand internațional de modă ELIE SAAB, anunță lansarea oficială a proiectului ELIE SAAB Towers, primele locuințe cu semnătura unui brand internațional din București.

METROPOLITAN GROUP ȘI ELIE SAAB anunță dezvoltarea parteneriatului ELIE SAAB Towers din București, România

ELIE SAAB Towers vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu, nr. 90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului, stabilind un nou reper pentru ceea ce inseamna locuințe de lux și marcând primul concept de design interior al mărcii din Europa de Est. O lume plină de farmec, rafinată, intimă, proiectată elegant de Elie Saab. Un stil de viață luxos, care evocă un sentiment impecabil de calitate și rafinament.

Proiectul rezidențial a fost atent realizat și conceput pentru a răspunde prezenței tot mai mari a unei clientele internaționale și locale pasionate și exigente, în căutarea unui nou concept de lux. Colecția de reședințe cu design interior elegant oferă o propunere exclusivă de stil de viață și va prezenta piesele lucrate excepțional din colecția ELIE SAAB Maison”, spune Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

Turnurile ELIE SAAB cuprind un total de 141 de reședințe opulente cu două, trei și patru dormitoare și trei penthouse-uri exclusiviste, cu o varietate de balcoane și terase cu vederi uluitoare asupra Bucureștiului.

Cu propunerea sa modernă și spațioasă de locuit în plan deschis, reședințele au nota estetică de neegalat a designului interior excepțional realizat de ELIE SAAB, folosind piese exclusiviste din Colecția ELIE SAAB Maison. Fiecare aspect al interioarelor este atent selectat și se caracterizează printr-o eleganță rafinată, grație și echilibru de forme și materiale, combinate cu o armonie expertă. O atenție deosebită este acordată finisajelor lucrate manual care exprimă nivelul excepțional de calitate și o căutare continua a perfecțiunii estetice, în stilul ELIE SAAB.

Facilitățile sunt adaptate nevoilor rezidenților, cu servicii de concierge à la carte, precum și un centru spa si masaj, sală de fitness de ultimă oră, piano bar, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

Obiectivul nostru pentru proiectarea ELIE SAAB Towers a fost să creăm ceva unic și inovator pentru piață nu numai în ceea ce privește elementele stilistice, ci și în jurul formării unei experiențe holistice pentru fiecare client. Aceștia vor avea ocazia să călătorească la Milano și să asiste la crearea colecției printr-o vizită la fabricile și atelierele Elie Saab Maison și vor crea alături de o echipa dedicată de design interior reședința lor unică, mobilată cu colecția ELIE SAAB Maison”, conchide Daniel Drăgulin, partener Metropolitan Group.

Turnurile ELIE SAAB sunt deja în construcție, iar finalizarea este așteptată până în T1 2024, cu vânzări estimate de peste 200 de milioane de Euro. Este doar începutul, deoarece parteneriatul pe termen lung va avea în vedere alte și evoluții în țară, în viitorul apropiat.

Un material Investing In Property

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan
elie saab