Numărul autorizațiilor de construire, în creștere

Numărul autorizațiilor de construire, în creștere
scris 28 feb 2020

Numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în luna ianuarie 2020 s-a ridicat la 2.405, în creștere cu 18,6%, față de aceeași lună din 2019, respectiv un plus de 377 de autorizații, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Național de Statistică (INS).

Din numărul total de autorizații, 70,2% au fost eliberate pentru zona rurală, scrie Agerpres.

EXCLUSIV SIF Banat-Crișana a preluat terenul fostei fabrici Helitube în contul unei creanțe de peste 44 milioane de euro, una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SIF Banat-Crișana a preluat terenul fostei fabrici Helitube în contul unei creanțe de peste 44 milioane de euro, una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani

În luna ianuarie au fost înregistrate creșteri în regiunile de dezvoltare: București-Ilfov (+130 autorizații), Nord-Vest și Nord-Est (+124 fiecare) și Sud-Vest Oltenia (+45), iar scăderi în Centru (-24 autorizații), Sud-Est (-13), Sud-Muntenia (-8) și Vest (-1).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ins
construire