Opus Land va majora la 29 milioane de euro investiția anuală în Cosmopolis. Nouă tendință - jumătate din noile locuințe vor fi vile

Opus Land va majora la 29 milioane de euro investiția anuală în Cosmopolis. Nouă tendință - jumătate din noile locuințe vor fi vile
scris 18 ian 2021

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land va majora la 29 de milioane de euro investiția anuală în dezvoltarea complexului rezidențial Cosmopolis, în zona de nord a capitalei. Suma este cu circa o treime mai mare comparativ cu investiția derulată în 2020.

 

 

Aproximativ 500 de noi locuințe se vor adăuga în 2021 celor peste 4.100 deja finalizate. Dintre acestea, aproximativ jumătate vor fi reprezentate de vile, proiectul adaptându-se astfel la noile tendințe existente pe piață.

EXCLUSIV Mircea Popa pregătește vânzarea terenului producătorului de cazane de încălzire ICMA de lângă Dedeman Pantelimon CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Mircea Popa pregătește vânzarea terenului producătorului de cazane de încălzire ICMA de lângă Dedeman Pantelimon

În plus, va fi continuată dezvoltarea infrastructurii generale a proiectului, prin adăugarea de noi facilități sau extinderea celor deja existente. Cea mai importantă va fi reprezentată de extinderea strip mall – ului deja existent în cadrul Cosmopolis, acesta urmând să își tripleze suprafața, la 14.000 de metri pătrați închiriabili.

În 2020 au fost încheiate 488 de tranzacții noi în cadrul Cosmopolis, obiectivul de vânzări pentru acest an fiind de aproximativ 500 de unități.

Comunitatea din cadrul Cosmopolis numără în prezent circa 11.000 de locuitori și este estimată să ajungă la aproximativ 13.000 de persoane la finalul anului 2021. 

Investițiile totale realizate în Cosmopolis până în acest moment se ridică la 350 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cosmopolis
opus land