Recent preluată de Intrakat Group, AKTOR primește o injecție semnificativă de capital pentru România

Recent preluată de Intrakat Group, AKTOR primește o injecție semnificativă de capital pentru România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2023

Aktor Construction a primit o injecție semnificativă de capital de la compania-mamă din Grecia pentru a accelera finalizarea proiectelor sale aflate în derulare, a anunțat președintele și CEO-ul Aktor, Alexandros Exarchou, la Atena.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

„România este o piață prioritară pentru Aktor, iar compania aspiră nu doar să-și livreze proiectele de infrastructură în România care sunt în derulare, ci și să-și extindă activitatea, explorând noi oportunități de piață în țară. Aktor își propune să-și crească prezența în România, prin participarea la noi proiecte de infrastructură”, a spus Exarchou.

Marii investitori imobiliari cer asigurarea principiului neretroactivității legii CITEȘTE ȘI Marii investitori imobiliari cer asigurarea principiului neretroactivității legii

Compania explorează investiții suplimentare în surse de energie regenerabilă (SRE) și sisteme de stocare în România prin cooperări.

Compania Aktor Construction a fost achiziționată recent de Intrakat Group, un lider al industriei în sectoarele Greciei de construcții, infrastructură, concesiuni/parteneriate publice private (PPP), surse de energie regenerabilă (SRE), stocare de energie, dezvoltare imobiliară, proiecte de mediu și tehnologii digitale.

Intrakat Group este unul dintre grupurile lider din Grecia, cu o prezență semnificativă în sud-estul Europei, listată la Bursa din Atena din 2001.

viewscnt
Afla mai multe despre
aktor
intrakat group