Afacerile Vegis.ro, magazin online de produse naturiste, au depășit 1,8 milioane euro. Comenzile de pe dispozitive mobile urcă

Afacerile Vegis.ro, magazin online de produse naturiste, au depășit 1,8 milioane euro. Comenzile de pe dispozitive mobile urcă

FOTO. Mihai Bucuroiu

scris 13 feb 2018

Magazinul online Vegis.ro, ce comercializează produse naturiste, bio, vegane și suplimente alimentare naturale, a anunțat o creștere de 32% a cifrei de afaceri față de anul anterior, până la 1,87 milioane euro, creștere datorată dinamicii numărului de tranzacții, fiind înregistrate cu 35% mai multe comenzi față de 2016.

Comenzile plasate de pe dispozitive mobile au înregistrat o creștere de 40% în comparație cu anul 2016 și au ajuns să reprezinte aproximativ 38% din total. Comanda medie s-a menținut la 150 lei, la fel și topul județelor din care se comandă cel mai mult – București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași și Constanța.

„În ultimii doi ani s-a schimbat practic comportamentul de achiziție. Dacă până acum coșul clienților conținea, în general, aceleași tipuri de produse, în ultimii ani acesta s-a diversificat, clienții încearcă produse noi”, a declarat Mihai Bucuroiu, fondator și Director Dezvoltare Vegis.ro.

Analiză WatchShop.ro: Ce ceasuri au cumpărat românii în 2017 și câți bani au cheltuit CITEȘTE ȘI Analiză WatchShop.ro: Ce ceasuri au cumpărat românii în 2017 și câți bani au cheltuit

La nivel de piață, Vegis.ro estimează că un procent de 65% dintre cumpărători sunt femei, cu vârste între 25 și 45 ani, cu putere de cumpărare mare, din mediul urban.

Gama de cosmetice bio aduce circa 15% din vânzări, în timp ce suplimentele reprezintă circa 50%. 

Înființat la începutul anului 2012, în Brașov, Vegis.ro comercializează de 6 ani produse naturiste, bio sau vegane. 

Valoarea pieței online de produse naturiste, bio și vegane este evaluată la circa 35 milioane euro in 2017, după o creștere de aproximativ 20% față de anul anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
vegis.ro
produse naturiste
produse bio