AFI a anunțat când deschide mall-ul din Brașov

AFI a anunțat când deschide mall-ul din Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2020

Centrul comercial AFI Brașov va fi inaugurat pe 21 octombrie, inaugurare amânată câteva luni din cauza pandemiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

AFI Brașov trebuia inițial să fie inaugurat în luna mai, însă, pe fondul pandemiei, compania a amânat deschiderea centrului comercial, care ar urma să fie cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, scrie Nesw.ro.

IKEA va răscumpăra mobilierul pe care clienții nu îl mai doresc CITEȘTE ȘI IKEA va răscumpăra mobilierul pe care clienții nu îl mai doresc

Mall-ul are o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp.

Dezvoltatorul israelian AFI Europe a anunțat în septembrie că a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Brașov și a deschis atunci porțile pentru noii chiriași, Siemens Romana și NTT Data.

Proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, cuprinde proiectul de birouri AFI Park Brașov (două clădiri de birouri), dar și centrul comercial AFI Brașov.

Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp.

"Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial", arăta grupul la acea dată.

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane euro.

Grupul israelian AFI Europe a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni-Buccurești, cel mai mare mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi brașov
mall brasov