Aglomerație în Piața Obor din București. Forțele de ordine au restricționat accesul

Aglomerație în Piața Obor din București. Forțele de ordine au restricționat accesul
scris 10 apr 2020

Foarte mulți bucureșteni s-au dus, vineri, la cumpăraturi în Piața Obor, nefiind respectate măsurile de păstrare a distanței. Echipajele de ordine publică au restricționat accesul, accesul fiind permis gradual.

”Ca urmare a numărului mare de persoane prezente la cumpărături în Piața Obor din Capitală, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București s-au deplasat în zonă pentru a asigura măsurile necesare impuse de ordonanțele militare. Împreună cu reprezentanți ai poliției, poliției locale și ai firmei de pază a pieței, jandarmii au restricționat accesul prin punctele de intrare în incinta spațiului comercial”, a transmis, vineri, Jandarmeria București, scrie News.ro.

Clienții ING care au solicitat suspendarea ratelor pe oferta băncii trebuie să aplice din nou pe OUG 37/2020 CITEȘTE ȘI Clienții ING care au solicitat suspendarea ratelor pe oferta băncii trebuie să aplice din nou pe OUG 37/2020

Potrivit sursei citate, accesul în piață se face gradual iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanțele militare în vigoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
piata obor
jandarmi