De teama unui Brexit fără acord, britanicii și-au făcut stocuri de produse de circa 4,2 miliarde de euro

De teama unui Brexit fără acord, britanicii și-au făcut stocuri de produse de circa 4,2 miliarde de euro
scris 12 aug 2019

Britanicii și-au făcut stocuri de produse alimentare, băuturi și medicamente în valoare de circa 4 miliarde de lire (aproximativ 4,2 miliarde de euro) de teama unui Brexit fără acord, relevă luni cotidianul britanic The Guardian, citat de portalul belgian de Lalibre.be.

Potrivit unui sondaj realizat de societatea financiară Premium Credit, o persoană din cinci a cheltuit în medie 380 de lire suplimentar (408 euro) pentru a-și face stocuri de produse de primă necesitate, scrie Agerpres.

Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro CITEȘTE ȘI Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro

Conform rezultatelor aceleiași anchete, 800.000 de persoane au cheltuit chiar 1.000 de lire suplimentar (1.073 de euro), în contextul în care o ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană provoacă temeri în rândul populației.

Dintre persoanele care și-au făcut stocuri de bunuri, 74% s-au aprovizionat cu produse alimentare, 50% cu medicamente și 46% cu băuturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
brexit
produse
stocuri