De teama unui Brexit fără acord, britanicii și-au făcut stocuri de produse de circa 4,2 miliarde de euro

De teama unui Brexit fără acord, britanicii și-au făcut stocuri de produse de circa 4,2 miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2019

Britanicii și-au făcut stocuri de produse alimentare, băuturi și medicamente în valoare de circa 4 miliarde de lire (aproximativ 4,2 miliarde de euro) de teama unui Brexit fără acord, relevă luni cotidianul britanic The Guardian, citat de portalul belgian de Lalibre.be.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit unui sondaj realizat de societatea financiară Premium Credit, o persoană din cinci a cheltuit în medie 380 de lire suplimentar (408 euro) pentru a-și face stocuri de produse de primă necesitate, scrie Agerpres.

Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro CITEȘTE ȘI Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro

Conform rezultatelor aceleiași anchete, 800.000 de persoane au cheltuit chiar 1.000 de lire suplimentar (1.073 de euro), în contextul în care o ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană provoacă temeri în rândul populației.

Dintre persoanele care și-au făcut stocuri de bunuri, 74% s-au aprovizionat cu produse alimentare, 50% cu medicamente și 46% cu băuturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
brexit
produse
stocuri