Julius Meinl schimbă echipa de top management în România

Julius Meinl schimbă echipa de top management în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2022

Sorin Brînzan s-a alăturat echipei Julius Meinl România în calitate de Managing Director, iar Dinu Graur a preluat funcția de Finance Manager.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sorin Brînzan intră în echipa Julius Meinl într-o perioadă de amplă dezvoltare, iar numirea lui în funcția de conducere a echipei de pe plan local completează ambițiile de creștere și extindere pe segmentele de HoReCa și Retail. 

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Dinu Graur va prelua rolul de Partener de Business pentru echipele de Finance, Sales Suport și Marketing și va contribui la implementarea proiectelor globale pentru cele 2 canale, HoReCa și Retail.

Julius Meinl este o afacere de familie înființată în 1862 în Austria. Compania activează în peste 70 de țări la nivel mondial, iar în 40 dintre acestea se află în top 3 mărci de cafea premium și este lider de piață pe segmentul premium în Austria, Rusia, țările adriatice, Europa Centrală și de Est, Dubai.

viewscnt
Afla mai multe despre
julius meinl
sorin brînzan