Kaufland anunță că majorează venitul minim brut în companie la 2.800 lei, din martie

Kaufland anunță că majorează venitul minim brut în companie la 2.800 lei, din martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2017

Kaufland anunță pentru România că majorează venitul minim brut lunar în companie la 2.800 lei, după ce în noiembrie s-a grăbit să anunțe pe piață, într-o acțiune de marketing, că va prelua de la 1 ianuarie contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, astfel că fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul venit va include atât tichetele de masă, cât și tichetele cadou oferite de Crăciun și de Paște și va intra în vigoare efectiv începând cu luna martie.

Grupul german Kaufland, liderul pieței locale de retail, a obținut în România o cifră de afaceri de 9,69 miliarde lei (2,13 miliarde euro) în 2016.

CONFIRMARE FOTO Libraria Bookcity își extinde activitatea cu două unități în București și Galați CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Libraria Bookcity își extinde activitatea cu două unități în București și Galați

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în șapte țări și o rețea de 116 magazine în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
cluj-napoca