Lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery își continuă extinderea

Lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery își continuă extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2017

Lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery își continuă extinderea cu cea de-a doua unitate deschisă în sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Drumul Taberei, investiție de peste 200.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acum, numărul total al unităților Pizza Hut Delivery în România ajunge la 15, dintre care 11 în București și câte una în Cluj-Napoca, Brașov, Popești-Leordeni și Ploiești.

Deschiderea unității din cartierul Drumul Taberei, situată pe strada Valea Oltului în incinta hypermarketului Kaufland, înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă.

Guvernul scumpește benzina și motorina CITEȘTE ȘI Guvernul scumpește benzina și motorina

Pizza Hut Delivery a lansat anul acesta programul de extindere în sistem de franciză, prin care își propune să deschidă noi locații în marile orașe din țară și să ajungă la un număr de peste 30 de unități, în următorii 3 ani. 

Pizza Hut Delivery a intrat pe piața românească în decembrie 2007 și furnizează produse numai la pachet și prin livrare.

Brandul este deținut pe piața locală, ca și KFC, Pizza Hut, de Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
pizza hut delivery
drumul taberei