McDonald’s a deschide al doilea restaurant din Bacău și anunță 22 de proiecte de investiții

McDonald’s a deschide al doilea restaurant din Bacău și anunță 22 de proiecte de investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2017

Lanțul de fast-food McDonald's a inaugurat astăzi cel de-al doilea restaurant din Bacău, investiție de 550.000 euro, unde vor lucra 40 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Azi am ajuns la o rețea de 69 de restaurante, aceasta fiind prima deschidere din an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare și investiții care urmează să fie implementate până la finalul anului. Sunt proiecte ambițioase, în care avem încredere”, a declarat Daniel Boaje, directorul general al Premier Restaurants România.

Începând cu anul trecut McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

Comercianții scapă de impunerea unei limite de 8% la discounturile practicate. Noi modificări aduse Legii de comercializare a cel puțin 51% alimente locale CITEȘTE ȘI Comercianții scapă de impunerea unei limite de 8% la discounturile practicate. Noi modificări aduse Legii de comercializare a cel puțin 51% alimente locale

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 200.000 clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
bacau