Mega Image ajunge la o rețea de peste 460 de magazine în România, după noi deschideri în Giurgiu și Ilfov

Mega Image ajunge la o rețea de peste 460 de magazine în România, după noi deschideri în Giurgiu și Ilfov
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2015

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a deschis trei noi magazine de proximitate Shop&Go, în Ilfov, iar mâine va inaugura un supermarket în județul Giurgiu, ajungând astfel la o rețea de 461 unități, a anunțat retailerul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În Ilfov, compania a deschis două magazine în satul Fundeni, comuna Dobroești, cu o suprafață de 73 metri pătrați, respectiv 154 metri pătrați, și unul în comuna 1 Decembrie, cu o suprafață de 97 metri pătrați.

Un nou supermaket va fi deschis mâine, în comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 89 de metri pătrați.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde, în prezent, 461 magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (210), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
magazine