Retailerul online de fashion și lifestyle About You a înregistrat venituri de 100 de milioane de euro

Retailerul online de fashion și lifestyle About You a înregistrat venituri de 100 de milioane de euro
scris 1 oct 2020

Retailerul online de fashion și lifestyle About You a raportat venituri de 100 de milioane de euro și peste 3 milioane de articole vândute, la un an de la intrarea pe piața din România.

”La doar un an de la intrarea pe piața din România, About You a vândut peste 3 milioane de articole, deservind mai mult de 600.000 de clienți. În doar 12 luni, magazinul online de fashion a atins un nivel al 'Brand Awareness-ului' de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus și în veniturile înregistrate de companie, acestea depășind 100 de milioane de euro”, a anunțat compania.

H&M, amendă de peste 35 milioane euro pentru că a colectat ilegal date privind viața privată a angajaților în Germania CITEȘTE ȘI H&M, amendă de peste 35 milioane euro pentru că a colectat ilegal date privind viața privată a angajaților în Germania

În viitor, retailerul online de îmbrăcăminte plănuiește să își mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar și numărul colaborărilor cu vedete din România, pentru a deveni lider de piață.

În urmă cu exact un an, platforma digitală de fashion a celebrat inaugurarea noii destinații de shopping din România, aboutyou.ro.

”Vedem mult potențial de dezvoltare în perioada următoare și ne propunem să devenim lideri de piață în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferințelor locale si vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătățim calitatea serviciilor si a experientei de shopping, dar și să inovăm cu noi evenimente locale și colaborări”, a declarat Tarek Müller, co-fondator și co-CEO al About You.

În ultimele 12 luni, compania și-a extins oferta pentru piața românească, mărind considerabil numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800.

Totodată, retailerul online de fashion anunță că se concentrează mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii.

About You își continuă expansiunea la nivel internațional și este prezent acum în 16 țări europene.

Cu peste 27 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, About You este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. Compania a generat o cifră de afaceri de 742 de milioane de euro în 2019, ceea ce reprezintă un volum al operațiunilor anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Fiind evaluată la peste un miliard de dolari americani, About You este primul unicorn din Hamburg.

About You GmbH a fost înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group și face acum parte din portofoliul grupului. Echipa de management include antreprenorii și experții în domeniul digital Tarek Müller și Sebastian Betz, precum și fostul strateg din cadrul Roland Berger, Hannes Wiese.

viewscnt
Afla mai multe despre
about you
fashion