Rețeaua Lems deschide două noi magazine

Rețeaua Lems deschide două noi magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2018

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, controlat de familia Rizea, a deschis două noi magazine, la Bistrița și Iași, cu o investiție cumulată de aproximativ 3,7 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul showroom de mobilă deschis la Bistrița Retail Park (lângă Selgros) se întinde pe o suprafață de 900 metri pătrați și a necesitat o investiție de circa 1,9 milioane lei. Pentru showroom-ul de mobilă din Iași (în apropiere de Moldoplast), cu suprafața de 1.800 metri pătrați, s-au investit 1,8 milioane lei. 

În primele 10 luni din an, Lems a înregistrat o cifră de afaceri de 212 milioane lei, cu 3 procente mai mult decât aceeași perioadă a anului trecut. 

FOTO Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Rusia, un hard-discounter care promite prețuri cu 20% mai mici, intră în România CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Rusia, un hard-discounter care promite prețuri cu 20% mai mici, intră în România

Fabrica Lemet in comuna Brebu, Prahova a fost înființată în 1991, iar în prezent halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de peste 40.000 metri pătrați.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. În prezent, rețeaua Lems are cea mai mare acoperire la nivel național, aproximativ 70.000 metri pătrați de retail amenajați în aproape toate județele țării. Pe platforma Lemet de la Brebu și în rețeaua națională de magazine Lems lucrează peste 1.350 de angajați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lemet
lems