Schimbare la vârful IKEA. Jesper Brodin este noul președinte și CEO al companiei suedeze

Schimbare la vârful IKEA. Jesper Brodin este noul președinte și CEO al companiei suedeze
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2017

Jesper Brodin va deveni noul președinte și CEO IKEA Group în septembrie, înlocuindu-l pe Peter Agnefjäll, care a deținut funcția din 2012. Jesper este în prezent Managing Director IKEA Suedia, responsabil cu dezvoltarea gamei de produse și a lanțului de aprovizionare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Jesper Brodin, aflat în prezent în Älmhult, Suedia, va prelua noua funcție începând cu 1 septembrie 2017.

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul și singurul magazin în nordul Bucureștiului, în zona comercială Băneasa. Al doilea magazin din Capitală va fi construit în zona Bulevardului Theodor Pallady.

Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, retailerul căutând la acest moment terenuri în zonă. Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021.

Marks & Spencer închide 3 magazine din Iași, București și Constanța și vinde celelalte 3 din România unui grup cipriot CITEȘTE ȘI Marks & Spencer închide 3 magazine din Iași, București și Constanța și vinde celelalte 3 din România unui grup cipriot

În ultimul an, 783 milioane de oameni au vizitat cele 348 de magazine IKEA din lume. IKEA are 140.000 de angajați în operațiunile de retail și centre comerciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
jesper brodin