Schimbări în echipa de conducere a retailerului Profi

Schimbări în echipa de conducere a retailerului Profi
scris 3 mar 2021

Echipa de management a rețelei de magazine Profi s-a modificat. Dumitru Dragomir, până acum Director financiar, a preluat funcția de Vicepreședinte, Director de eficiența afacerii, poziție din care va reprezenta compania în relațiile cu principalii săi parteneri și colaboratori, gestionând totodată din perspectivă financiară planurile de dezvoltare.

“Voi avea o privire mai largă asupra organizației noastre, cu accent pe zonele de eficientizare a businessului, iar contribuțiile mele vor determina în mai mare măsură  rațiunile care stau la baza diverselor acțiuni pe care le întreprindem,” a declarat Dumitru Dragomir.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Dumitru va participa în același timp și la inducția lui Andrei Bica, noul Director Financiar al rețelei. Acesta vine cu peste 20 de ani de experiență financiară relevantă, lucrând anterior că Deputy CFO la Telekom și Director Finance Business Partnering la Vodafone. Pe lângă cunoștințele din industria telecomunicațiilor, Andrei Bica aduce cu sine și o experiență solidă în retail-ul alimentar având în vedere rolul pe care l-a jucat ca Head of Finance & Accounting la METRO.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Cu mai mult de 1.400 de magazine în peste 600 de localități și aproape 22.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
retailer
dumitru dragomir