SensoDays propune pentru Black Friday 2020 o ofertă Home & Deco practică și adaptată

SensoDays propune pentru Black Friday 2020 o ofertă Home & Deco practică și adaptată
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 nov 2020

Anul 2020 a fost anul transformărilor și al adaptării. Multe dintre joburi au trecut în sistemul online, unele afaceri au avut nevoie de măsuri drastice pentru a supraviețui, iar propria casă a devenit pe rând “home office”, dar și spațiu de relaxare. Schimbarea este cuvântul care ar descrie cel mai bine ultimele luni, iar aceasta s-a aplicat și în mediul în care locuim și lucrăm.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Black Friday de pandemie – nevoi diferite, oferte diferite

Sărbătoarea reducerilor bate la ușă și, mai ales în acest an, Black Friday reprezintă un moment de respiro. O zi în care uiți de problemele ultimelor luni și încerci să îți înfrumusețezi sau ușurezi viața cu alegerile potrivite.

Oferta SensoDays Black Friday 2020 -  actuală și adaptată

Anul acesta, SensoDays Black Friday 2020 are loc între 13 și 15 noiembrie și include produse nu doar spectaculoase ca design și funcționalități, ci și practice și utile.

Biroul de acasă – sănătate și productivitate cu alegerile corecte

“Biroul de acasă” este poate cea mai importantă schimbare a ultimelor luni. A trebuit să învățăm să lucrăm de la distanță, să înlocuim întâlnirile live cu cele online și să facem față tuturor provocărilor. Pentru a putea realiza toate acestea trebuie să ne simțim confortabil și să fim sănătoși.

Biroul și mai ales scaunul pe care stăm așezați 8-9 ore în fiecare zi trebuie să fie confortabile și de calitate. Cu SensoDays poți investi în sănătatea ta, așa că, de Black Friday, îți poți achiziționa un scaun de birou sau un fotoliu recliner Stressless astfel încât să elimini complet riscul durerilor de spate, dar și cel al neproductivității.

SensoDays propune pentru Black Friday 2020 o ofertă Home & Deco practică și adaptată

Igiena casei – măsuri de siguranță și prevenție în exterior, dar și în interior

Dacă în exterior avem la dispoziție masca și distanțarea fizică, în interiorul casei altele sunt măsurile de adoptat. Specialiștii au demonstrat că aerisirea constantă este foarte importantă, la fel și igienizarea și dezinfectarea.

Pentru asta, poți achiziționa de la început produse cu suprafețe igienizate. De exemplu, pe SensoDays ai produse pentru ceramică de baie Duravit cu suprafețe tratate special, iar pentru bucătărie ai chiuvetele cu invelis igienic special SilicaTec de la Hansgrohe și fragranit de la Franke. Acestea, dar nu numai, sunt incluse și în oferta SensoDays de Black Friday 2020.

Mai mult timp acasă – mai creativi în bucătărie

Micile plăceri încep în bucătărie. Preparatele cele mai gustoase se pregătesc atunci când te concentrezi pe creativitate și lași partea practică în seama electrocasnicelor de ultimă generație. Cum în pandemie ne petrecem mai mult timp în bucătărie, încercând preparate delicioase și spectaculoase, oferta de Black Friday de la SensoDays include și electrocasnice mari de la Franke care să bifeze cu brio toate cerințele tale.

SensoDays propune pentru Black Friday 2020 o ofertă Home & Deco practică și adaptată

Așadar, ai toate motivele pentru a “sărbători” Black Friday la SensoDays. Pentru asta nu trebuie decât să te abonezi pentru că abonații află primii ofertele promoționale Black Friday. Verifică-ți emailul de înregistrare sau fă-ți cont pentru a primi ofertele înaintea tuturor, intră pe site între 13 și 15 noiembrie și achiziționează-ți produse premium de care te poți bucura timp îndelungat și care să te ajute să traversezi mai ușor această perioadă.

SensoDays este lider în domeniul Home Deco din România, aflat astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs. Pe lângă inovație și pasiune pentru calitate, SensoDays se adaptează acum noilor cerințe, oferind clienților o experiență unică în domeniul decorațiunilor interioare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
black friday 2020