STUDIU Unul din doi cititori au ales formate audiobook sau e-Book la achizițiile online. Comanda medie este de 60 de lei

STUDIU Unul din doi cititori au ales formate audiobook sau e-Book la achizițiile online. Comanda medie este de 60 de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2017

Vânzările online pe segmentul de carte în format audiobook și e-Book ating 51% din totalul vânzărilor de carte în 2017, cumpărătorii fiind persoane active în rețele sociale și implicate în proiecte de ecologie sau voluntariat, care utilizează mijloace de transport alternative și au un venit mediu, dispuși să cheltuiască în medie 60 de lei la fiecare achiziție.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Consumatorii acestor produse sunt preponderent bărbați – 65%, cu vârsta cuprinsă între 35 și 44 de ani din mediul urban, arată un studiu realizat pe baza comportamentului de consum și achiziție a 362.935 de cititori de către Editura ACT și Politon.

Din punct de vedere al interesului publicului pentru titlurile editurii, în anul 2017 volumul cel mai mare de achiziție a fost realizat în domeniul dezvoltării personale - 50%, urmat de titlurile de business - 30%. Domeniul spiritualitate și meditație a însumat 18% din totalul vânzărilor, iar literatura clasică 2%.

STUDIU Piața de eCommerce din România va crește cu 30% în acest an, ajungând la circa 2,4 miliarde de euro. Ce cumpără cel mai mult românii CITEȘTE ȘI STUDIU Piața de eCommerce din România va crește cu 30% în acest an, ajungând la circa 2,4 miliarde de euro. Ce cumpără cel mai mult românii

Editura ACT și Politon a fost fondată în 2014 și are în portofoliu peste 200 de titluri din domenii precum business, dezvoltare personală, spiritualitate și literatură, publicate în format print, audio și e-Book.

În anul 2017, comparativ cu anul 2016, se constată o creștere cu 200% a interesului cititorilor pentru titlurile editurii, în toate formatele disponibile.

viewscnt
Afla mai multe despre
audiobook
e-book