TikTok va lansa o platformă de e-commerce pentru a vinde produse Made in China

TikTok va lansa o platformă de e-commerce pentru a vinde produse Made in China
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2023

Populara aplicație video TikTok intenționează să lanseze la începutul lunii august o platformă de e-commerce în ideea de a vinde produse "Made in China" pe piața din SUA, a informat marți cotidianul "The Wall Street Journal", citând surse din apropierea acestui dosar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obiectivul TikTok ar fi acela de a reproduce în SUA succesul înregistrat de alte platformele chineze de shopping Shein și Temu. Potrivit WSJ, viitoarea platformă de e-commerce a TikTok va fi responsabilă pentru depozitarea și livrarea articolelor în numele producătorilor și comercianților din China, arată Agerpres.

Unilever permite recrutarea angajaților din Rusia în războiul din Ucraina CITEȘTE ȘI Unilever permite recrutarea angajaților din Rusia în războiul din Ucraina

Această intenție a TikTok de a intra pe segmentul de e-commerce vine într-un moment în care aplicația video a intrat în vizorul oficialilor americani care au îngrijorări cu privire la securitatea datelor.

TikTok se luptă pentru a nu fi interzisă în SUA după ce parlamentarii americani au introdus un proiect de lege care ar da administrației Biden autoritatea de a interzice acele aplicații care reprezintă un risc la adresa securității.

Sud-europenii se înghesuie să cumpere aparate de aer condiționat CITEȘTE ȘI Sud-europenii se înghesuie să cumpere aparate de aer condiționat

Aplicația TikTok, deținută de compania chineză ByteDance, a înregistrat o creștere explozivă a numărului de utilizatori la nivel mondial în ultimii ani, în pofida faptului că a intrat în vizorul autorităților de reglementare din SUA și alte regiuni.

În prezent, TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori activi lunari în întreaga lume, însă SUA este cea mai mare piață a sa.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
china