Schimbare în conducerea Kanal D. Primul angajat preia șefia

Schimbare în conducerea Kanal D. Primul angajat preia șefia

Ugur Yesil

scris 22 oct 2018

Ugur Yesil, manager general al Kanal D din anul 2011, va prelua funcția de CEO și Executive Board member Kanal D (Dogan Media International S.A.) de la Haluk Kurcer.

Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D și cel care a pus bazele echipei în 2006, când a intrat pe piața media din România. În perioada 2006 - 2011, a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 și până în prezent a îndeplinit funcția de manager general al postului de televiziune, scrie News.ro.

Împreună cu Haluk Kurcer, Ugur Yesil a dezvoltat de-a lungul timpului strategii, a făcut mai multe schimbări care au consolidat poziția Kanal D pe piața media românească.

EXCLUSIV Guvernul amână din nou, din lipsă de bani, acordarea a 500 de euro pentru educația permanentă a fiecărui nou-născut și intrarea în vigoare a venitului minim de incluziune CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul amână din nou, din lipsă de bani, acordarea a 500 de euro pentru educația permanentă a fiecărui nou-născut și intrarea în vigoare a venitului minim de incluziune

De-a lungul celor 10 ani în care Haluk Kurcer a fost președintele stației, Kanal D a traversat perioada dificilă a crizei economice și a ajuns pe profit în 2015, la doar opt ani de la lansarea acestei televiziuni.

Până la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atribuțiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va rămâne membru al comitetului de conducere, cu atribuții diferite.

Kanal D este subsidiară Dogan Sirketler Grubu Holding AS și a emis pentru prima dată pe 18 februarie 2007.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kanal d
ugur yesil