Schimbare la conducerea diviziei de retail ING România, a fost adus un executiv din Spania

Schimbare la conducerea diviziei de retail ING România, a fost adus un executiv din Spania

FOTO: Javier Montes Pita

scris 6 feb 2018

ING România l-a numit pe Javier Montes Pita, în prezent Executive VP Retail Customers în ING Spania, la conducerea diviziei de retail, urmând a-l înlocui pe Daniel Manibardo Llano, care a fost numit Head of Retail la ING DiBa din Germania.

Cu o experiență de 17 ani în ING Group, Javier Montes Pita a fost Client Intelligence Manager la ING Direct Headoffic, și a condus echipele de Produse de Economii și Investiții și Strategii și Campanii pentru Clienți.

Înființată în 1994, ING România operează în cadrul unei rețele de 180 de sucursale și asigură servicii bancare pentru 1,1 milioane de clienți activi persoane fizice, 12.000 de clienți din segmentul IMM-uri și 1000 de companii mari și multinaționale.

Grupul City Grill, afaceri în creștere cu 11%, până la 33,7 milioane de euro. Dragoș Petrescu mizează în acest an pe livrările de mâncare la domiciliu chiar și cu biciclete CITEȘTE ȘI Grupul City Grill, afaceri în creștere cu 11%, până la 33,7 milioane de euro. Dragoș Petrescu mizează în acest an pe livrările de mâncare la domiciliu chiar și cu biciclete

ING Bank România este parte a ING Group, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
retail
javier montes pita