Start-up-ul românesc Oculus este câștigătorul AmCham EU Youth Entrepreneurship Award 2017

Start-up-ul românesc Oculus este câștigătorul AmCham EU Youth Entrepreneurship Award 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2017

Start-up-ul românesc Oculus este câștigătorul celui de-al cincilea premiu AmCham EU Youth Entrepreneurship Award. Oculus a dezvoltat ochelarii Mitra, un dispozitiv care oferă ajutor și siguranță esențială persoanelor cu deficiențe de vedere în timpul mișcării, utilizând senzori încorporați și algoritmi eficienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Șeful Telekom România: 5G ar putea genera venituri de 3,2 miliarde dolari în 2026 pentru companiile din IT&C CITEȘTE ȘI Șeful Telekom România: 5G ar putea genera venituri de 3,2 miliarde dolari în 2026 pentru companiile din IT&C

"Acest premiu va schimba cursul proiectului nostru. Mai important, ne va ajuta să aducem ochelarii Mitra mai rapid pe piață pentru a ajunge la cei care au nevoie cel mai mult", a declarat Tudor Popa, CEO și dezvoltator, Oculus.

În cadrul acestui premiu, start-up-ul va primi, de asemenea, sesiuni de mentorat de la CEO-uri din Consiliul Executiv AmCham EU.

"Mentoratul este o ocazie fantastică pentru noi. Suntem încă tineri - doar 18 ani - și vom fi capabili să învățăm de la unii dintre cei mai experimentați lideri de afaceri din lume", a adăugat Tudor Popa.

viewscnt
Afla mai multe despre
oculus
mitra
tudor popa