Tiberiu Dobre, fost la Nokia, HP și Vodafone, este noul Head of Telecom Division al Samsung Electronics România

Tiberiu Dobre, fost la Nokia, HP și Vodafone, este noul Head of Telecom Division al Samsung Electronics România

Tiberiu Dobre

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2018

Tiberiu Dobre este noul coordonator al diviziei telecom a companiei Samsung Electronics România, responsabil de strategia întregului portofoliu de produse telecom, precum și de rezultatele de vânzări ale companiei pe acest segment.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Tiberiu Dobre are o experiență de aproape 15 ani în domeniul IT&C.

În perioada 2003 – 2008 a fost Account Manager în cadrul Nokia, iar ulterior, între 2008 – 2012, a fost Country Manager PSG și Country Manager Printing & Personal Systems în cadrul HP, unde a răspuns de vânzările de computere și imprimante. În ultimii ani, acesta a dezvoltat divizia de clienți mari, din zona corporate, pentru Vodafone România, în calitate de Director – High Corporate al Vodafone Enterprise.

DHL Freight, divizia de transport rutier a DHL, a semnat pentru un spațiu în CTPark Bucharest CITEȘTE ȘI DHL Freight, divizia de transport rutier a DHL, a semnat pentru un spațiu în CTPark Bucharest

Noul Head of Telecom Division al Samsung și-a început cariera în domeniul asigurărilor, la Generali, ca Regional Sales Manager, apoi ca National Sales Manager în cadrul Allianz Țiriac.

Samsung Electronics România este subsidiara locală a businessului de electronice din cadrul Samsung Group

viewscnt
Afla mai multe despre
tiberiu dobre
samsung electronics