Tranzacție: Neogen a cumpărat 27% din acțiunile Conso.ro, Călin Fusu preia administrarea

Tranzacție: Neogen a cumpărat 27% din acțiunile Conso.ro, Călin Fusu preia administrarea
scris 10 mai 2018

Compania Neogen, controlată de Călin Fusu, a cumpărat 27% din acțiunile portalului de informații financiare conso.ro, Fusu devenind și noul administrator al firmei care operează portalul, Conso Media Group. 

Alin Iacob, co-fondator si director general al firmei Conso, va păstra o deținere semnificativă în companie.

La acest moment, Conso își propune să extindă segmentele acoperite de comparatoare inclusiv către nișa de asigurări.

UPDATE ora 19.02 Conform datelor din Monitorul Oficial, Neogen a intrat în acționariatul Conso în luna februarie a acestui an, preluând atunci 1,79% din acțiuni printr-un aport în numerar la capitalul firmei în cuantum de 84.836 lei. Această acțiune a fost urmată în luna aprilie de o nouă operațiune, în care Neogen și-a majorat participația la 26,37% din capitalul social, prin achiziția a 1.000 de părți sociale și o primă de emisiune, tranzacție de 847.188 lei.

Alin Iacob, care deținea 31,42% din capital, a rămas cu o participație de 27,12%.

La finele anului trecut, Neogen a efectuat o nouă mișcare, investind în aplicația iTaxi.md și preluând 47% din părțile sociale.

Gigantul chinez Alibaba ia în calcul deschiderea unui centru logistic în Serbia, prima investiție în regiunea Balcanilor CITEȘTE ȘI Gigantul chinez Alibaba ia în calcul deschiderea unui centru logistic în Serbia, prima investiție în regiunea Balcanilor

Fondată în anul 2000 în Târgu Mureș, Neogen SA mai deține participații la Bestjobs.eu și Vivre.eu. Investiția în Conso.ro este prima din domeniul financiar.

Conso.ro are circa 180.000 de utilizatori unici și 700.000 afișări lunar. 

viewscnt
Afla mai multe despre
neogen.biz
catalin fusu
taxi