Copos a investit 1,2 milioane de euro într-o bază de tratament din complexul hotelier Europa Eforie Nord

Copos a investit 1,2 milioane de euro într-o bază de tratament din complexul hotelier Europa Eforie Nord
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 5 iun 2018

Ana Hotels, companie controlată de George Copos, a investit 1,2 milioane de euro într-o bază exterioară de tratament cu sare și nămol de Techirghiol situată în cadrul complexului Ana Hotels Europa din Eforie Nord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția a fost realizată cu banii obținuți din vânzarea hotelului Astoria din Eforie Nord, tranzacție de la finalul anului trecut.

Noua zonă balneo va extinde actualul centru Ana Aslan Health Spa.

Hotelul Europa, clasificat la patru stele, are 221 de camere, spații de conferințe ce pot găzdui până la 600 de oaspeți și beneficiază de cel mai mare spa de pe litoral, Ana Aslan Health Spa, și de o grădină de circa 10.000 de metri pătrați. 

Jurnalist în presa britanică: Deși un loc cu absolut tot pe placul turiștilor, România este una dintre cele mai puțin remarcate - dacă nu chiar cea mai puțin remarcată - destinații de vacanță ale Europei CITEȘTE ȘI Jurnalist în presa britanică: Deși un loc cu absolut tot pe placul turiștilor, România este una dintre cele mai puțin remarcate - dacă nu chiar cea mai puțin remarcată - destinații de vacanță ale Europei

Hotelul Europa are o istorie care începe în 1965, când a fost proiectat de arhitectul Cezar Lăzărescu. Hotelul a fost preluat în 2003 de către Ana Hotels. Ana Aslan Health Spa are peste 40 de camere de tratament și o piscină interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol.

Compania ANA Hotels deține șapte proprietati: hotelurile Athénée Palace Hilton, de 5 stele, și Crowne Plaza Bucharest, de 4 stele, din Capitală, hotelurile Sport, Bradul și Poiana din Poiana Brașov, și Europa din Eforie Nord. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ana hotels
hotel europa
george copos