Anunț: Bugetarii vor primi vouchere de vacanță și în următorii doi ani

Anunț: Bugetarii vor primi vouchere de vacanță și în următorii doi ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2018

Guvernul va acorda vouchere de vacanță pentru angajații din sistemul bugetar și în următorii doi ani, a anunțat, sâmbătă, președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta a declarat, după ședința Comitetului Executiv de la Neptun, că tichetele de vacanță au avut rezultate foarte bune atât în ceea ce îi privește pe operatorii de turism, cât și în ceea ce îi privește pe turiști, arată Agerpres.

"Am decis astăzi în CEx, prin vot, și Guvernul a luat act de asta, să prelungim existența voucherelor de vacanță, pentru că în legislație era prevăzut ca de la anul voucherele de vacanță să se transforme în bani. Rezultatele pe care le-au dat și răspunsul și reacțiile operatorilor de turism au fost foarte bune și nu numai, chiar și ale turiștilor care au beneficiat de ele și va fi să prelungim pentru cel puțin următorii doi ani de zile", a afirmat Dragnea.

Profit.ro a relatat anterior că peste 60% dintre cererile înregistrate de site-ul de rezervări turistice HotelGuru.ro fac referire la achitarea călătoriilor cu vouchere de vacanță. Dacă pensiunile de mici dimensiuni evită plata prin vouchere de vacanță, hotelurile medii și mari nu pun probleme de acceptare.

 

Cele mai solicitate destinații pentru plata cu voucherele de vacanță rămân cele de pe Valea Prahovei, litoral și stațiunile balneoclimaterice din vestul și centrul țării.

Voucherele de vacanță au fost oferite în această primăvară angajaților din instituțiile statului. Valoarea cumulată a voucherelor primite de un angajat este de 1.450 lei. Acestea pot fi folosite pentru a achita cazarea, masa sau transportul pentru o vacanță în România. Nu sunt transmisibile și nu pot fi vândute / schimbate.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
vouchere
statiunii