Apartamentele de pe litoral sunt la mare căutare în acest sezon. Prețurile de pe piață

Apartamentele de pe litoral sunt la mare căutare în acest sezon. Prețurile de pe piață
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2021

Vara aceasta, România a fost în topul celor mai căutate destinații de către turiști, mai ales în contextul în care călătoriile internaționale sunt în continuare condiționate de măsurile luate de fiecare stat în parte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dintre rezervările efectuate până acum în sezonul estival, multe (41%) au fost pe litoral, printre destinațiile populare fiind Mamaia Nord, Olimp, Eforie Sud, Saturn și Năvodari.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

În sezonul estival, românii s-au orientat și către zonele de munte (23% din rezervări), stațiunile balneare (19% din rezervări) și marile orașe (17% din rezervări), potrivit unui raport realizat de platforma hotelieră online Travelminit.ro.

Când vine vorba despre un sejur mai lung, cum sunt cele de minimum o săptămână, mulți turiști caută tot mai des apartamente spațioase. Vara aceasta, cele mai rezervate unități de cazare de la mare sunt hotelurile (49.43%) și apartamentele (31%), acestea fiind urmate de pensiuni și case de vacanță. În general, familiile și grupurile de turiști le preferă pe cele din urmă în fața hotelurilor, căutând locuri dotate cu toate facilitățile necesare unui sejur mai lung.

În ceea ce privește privește prețurile pentru cazarea în apartamente pe litoral, acestea variază în funcție de unitatea de cazare aleasă. În medie, prețul pe o cameră pornește de la 170 de lei pe zi. În ceea ce privește sejururile la mare, o cazare pentru două persoane, timp de cinci nopți, începe de la 1 700 de lei, în timp ce prețurile pentru o cazare pentru patru persoane, tot pe o durată de cinci nopți, încep de la 2 900 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
mare
vara