Atenționare de călătorie transmisă de Ministerul de Externe - incendii puternice de pădure în Canada

Atenționare de călătorie transmisă de Ministerul de Externe - incendii puternice de pădure în Canada
scris 22 aug 2018

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada că, în conformitate cu datele puse la dispoziție de autoritățile locale, începând de la mijlocul lunii august provincia British Columbia se confruntă cu puternice incendii de pădure care cuprind zeci de mii de hectare și în urma cărora au fost evacuate peste 900 de persoane.

Conform MAE, sunt afectate orașele Prince George, Prince Rupert, Kamloops și Cariboo, scrie News.ro.

Pulsul fluxului de turiști la Băile Felix înainte de sezonul festival. Cât cheltuiește în medie turistul la unele dintre cele mai vizibile hoteluri din stațiune CITEȘTE ȘI Pulsul fluxului de turiști la Băile Felix înainte de sezonul festival. Cât cheltuiește în medie turistul la unele dintre cele mai vizibile hoteluri din stațiune

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Vancouver: +1 604.633.0786 și +1 604.633. 0763, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Consulatului General al României la Vancouver: +1 604.369.4704.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://vancouver. mae.ro, www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații și sfaturi de călătorie, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”.

viewscnt
Afla mai multe despre
canada
mae
incendii