Autobuz supraetajat decapotat pentru turiști, în Brașov

Autobuz supraetajat decapotat pentru turiști, în Brașov
scris 5 aug 2022

Operatorul de transport RATBV va pune în circulație autobuzul supraetajat decapotat, pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și pe drumul spre Poiana Brașov, până în zona Belvedere, pentru a le oferi turiștilor, dar și brașovenilor, o nouă experiență de vizitare a orașului noua, de la înălțime.

Autobuzul va circula decapotat (fără acoperiș), la o frecvență de 60 de minute și va opri în stațiile: Livada Poștei – cap de linie, Piața Unirii, Teatrul Dramatic, Primărie, Astra (Mielul Alb), Biserica Evanghelică Bartolomeu, Belvedere, anunță Monitorul Expres.

VIDEO Credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania contractat de compania la al cărei bazin este celebra horă în apă de la Băile Felix CITEȘTE ȘI VIDEO Credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania contractat de compania la al cărei bazin este celebra horă în apă de la Băile Felix

Programul de circulație este de luni până vineri, între orele 16:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14:00 și 21:00.

Prețul unei călătorii este de 6 lei, ia la prima cursă, care va pleca sâmbată la ora 14.00 din Livada Poștei, călătorii vor fi însoțiți de ghidul Carmen Murașan, care le va prezenta poveștile Brașovului.

viewscnt
Afla mai multe despre
brasov
autobuz supraetajat