Bilanț: Lanțul Phoenicia Hotels a fost vizitat de peste un sfert de milion de turiști în acest sezon

Bilanț: Lanțul Phoenicia Hotels a fost vizitat de peste un sfert de milion de turiști în acest sezon
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2018

Lanțul Phoenicia Hotels a fost vizitat de peste un sfert de milion de turiști în acest sezon, spune proprietarul Mohammad Murad.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Potrivit statisticilor oferite de autorități, anul acesta pe litoralul românesc au ajuns peste 1,6 milioane de turiști români și străini. Chiar dacă vremea a fost capricioasă, sezonul estival 2018 s-a remarcat ca fiind unul liniștit fără evenimente negative, dar mai ales a fost un exemplu de relație civilizată între agenții economici, pe de o parte, și turiști și autoritățile de control, pe de altă parte. Dorim pe această cale să vă anunțăm faptul că din cei peste 1,6 milioane de turiști prezenți pe întreg litoralul românesc, peste 250.000 au trecut pragul lanțului Phoenicia Hotels", a declarat Murad, citat într-un comunicat al companiei.

Recent, în urma unei investiții de aproximativ 5 milioane de euro, Murad a deschis la Năvodari Athena Casino, singurul cazinou integral live de pe litoralul românesc, în care toate jocurile sunt asistate de crupieri, fără jocuri electronice. Cu noua investiție, amplasată la parterul unui butic-hotel, omul de afaceri a declarat pentru Profit.ro că își propune să atragă atât români, fie ei turiști pe litoral sau doar iubitori de jocuri de noroc din zonă, cât și străini care vin în România pentru relaxare.

Mohammad Murad deține aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral, în mai multe hoteluri din Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun. După ce a achiziționat cu 10 milioane de euro complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, Murad a anunțat că va investi în renovarea lui în jur de 15 milioane de euro. În paralel, omul de afaceri a preluat și o altă emblemă a turismului românesc, hotelul Lido din București.

El mai are încă trei hoteluri în București, care funcționează sub brandul Phoenicia, lanțul de restaurante Spring Time, fabrica de conserve Mandy și a construit în ultimii 10 ani circa 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
phoenicia hotels
mohammad murad