Blue Air lansează o rută către Palma de Mallorca pe perioada verii

Blue Air lansează o rută către Palma de Mallorca pe perioada verii
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2018

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri, lansează o rută nouă de pe Aeroportul Internațional Otopeni, începând din 16 iunie, spre Palma de Mallorca. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cursele vor avea loc în perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, iar durata unui zbor este de  3 ore și 20 de minute .

Blue Air a transportat anul trecut 5.061.790 pasageri, cu 70% mai mult față de anul 2016.

EXCLUSIV Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate România din cataloage, din cauza infrastructurii proaste și a hotelurilor puține și foarte scumpe CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate România din cataloage, din cauza infrastructurii proaste și a hotelurilor puține și foarte scumpe

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute din 16 țări. Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero.

Blue Air are acum 1.500 salariați. În bazele externe, 85% dintre angajații companiei sunt locali. În prezent, compania are o flotă 28 de avioane Boeing 737.

În anul 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriană românească, depășind în premieră compania de stat Tarom după numărul de pasageri transportați.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
palma de mallorca