Cât a ajuns să coste vacanța de Paște pe Valea Prahovei. O familie plătește și 6.000 lei. Ce primește în schimb

Cât a ajuns să coste vacanța de Paște pe Valea Prahovei. O familie plătește și 6.000 lei. Ce primește în schimb
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2022

Hotelierii din stațiunile de pe Valea Prahovei au pregătit ofertele pentru pachetele turistice de Paști, iar în acest an costul acestora variază între 1.200 de lei pentru patru nopți la vilă și la 3.500 de lei într-un hotel de patru stele, care asigură, pe lângă cazare și mic dejun, brunch pascal și acces la spa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul acesta, pe Valea Prahovei, prețurile vacanțelor de Paști sunt cu aproximativ 50% mai mari față de vacanțele din perioadele obișnuite, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group: Oamenii și-au dat seama că, în vremuri tulburi, este bine să faci investiții. Investițiile imobiliare - cea mai bună și ușoară modalitate de securizare a banilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group: Oamenii și-au dat seama că, în vremuri tulburi, este bine să faci investiții. Investițiile imobiliare - cea mai bună și ușoară modalitate de securizare a banilor

Astfel, conform tarifelor făcute publice de Asociația pentru promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, o vilă din stațiunea Sinaia a pregătit un pachet turistic pentru perioada 22-26 aprilie: cazare în camera dublă la prețul de 1.225 de lei de persoană, oferta incluzând mic dejun, întâmpinarea cu ouă roșii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, cina în prima zi de Paște si taxele locale, muzica live și brunch tradițional a doua zi de Paște.

Oferta standard pentru anul 2022 postată pe site-ul aceleiași vile este de 880 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare, cu pensiune completă.

Tot la Sinaia, costul unei vacanțe de Paști la un hotel de trei stele ajunge la 1.840 lei și include patru nopți de cazare, cu mic dejun, întâmpinare în noaptea de Înviere cu produse tradiționale, prânz festiv de Paște cu open bar și DJ.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme

Pentru familiile cu mai mult de un copil, costul vacanței pe Valea Prahovei crește simțitor. Un hotel de patru stele cazează cel mult doi adulți și doi copii în apartamente sau în cameră dublă de lux, prețurile pornind de la 3.500 de lei și ajungând la 6.000 de lei pentru adulți. Pentru copii se plătește, în funcție de vârsta celui mic și de numărul de nopți de cazare, până la 850 de lei pentru pachetul turistic care include mic dejun, primire cu ouă, cozonac și vin în noaptea de Înviere, prânz în ziua de Paști și acces la spa.

viewscnt
Afla mai multe despre
vacanța de paște
valea prahovei