Cel mai mare investitor din turismul românesc deschide perla coroanei: hotelul Phoenicia Royal,de cinci stele, se lansează marți după o investiție de 7 milioane euro

Cel mai mare investitor din turismul românesc deschide perla coroanei: hotelul Phoenicia Royal,de cinci stele, se lansează marți după o investiție de 7 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2017

Mohammad Murad, patronul lanțului hotelier Phoenicia și președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), va deschide oficial marți, 18 iulie, Phoenicia Royal, un hotel de cinci stele situat în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord - Năvodari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 

Profit.ro a arătat încă din luna mai că Murad intentionează să lanseze un hotel unde serviciile să concureze cu cele oferite turiștilor din Dubai. 

"Acesta este primul hotel de cinci stele construit în acest an pe litoralul românesc și unul din cele câteva hoteluri de cinci stele de pe litoral. Investiția se ridică la 7 milioane euro, cu finanțare de la bănci și din surse proprii", au declarat, pentru News.ro, reprezentanții lanțului hotelier, scrie News.ro.

Noul hotel este structurat în 144 de spații de cazare, însemnând camere, apartamente și duplexuri cu terase ce depășesc suprafața de 130 metri pătrați. Toate spațiile de cazare au finisaje și dotări de lux, adaugă aceștia.

ANAT: Sejururi de 3,8 milioane de euro, cumpărate cu vouchere de vacanță, în primele luni ale anului CITEȘTE ȘI ANAT: Sejururi de 3,8 milioane de euro, cumpărate cu vouchere de vacanță, în primele luni ale anului

Lanțul Phoenicia are deja șapte hoteluri deschise pe litoral, urmând ca anul viitor să inaugureze alte patru, din care trei sunt în renovare, iar unul este investiție greenfield.

"Anul viitor vom deschide complexul hotelier Belvedere, Amfiteatru și Panoramic în Neptun Olimp, aflate acum în curs de renovare, de trei și patru stele, și Boutique Hotel la Năvodari, la anul, care este construit de la zero și se dorește ca standardul să fie de cinci stele plus", spun reprezentanții lanțului Phoenicia.

Aceștia subliniază că Phoenicia Royal vine să întregească sfera de leisure a grupului hotelier Phoenicia, a cărui istorie începe în 1997, odată cu achiziționarea hotelului Majestic Mamaia.

Majoritatea hotelurilor de la mare sunt construite înainte de 1990 și reabilitate ulterior.

Mohammad Murad este cel mai mare investitor de pe litoral și unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. Pe lângă lanțul hotelier Phoenicia, familia Murad mai deține lanțul de restaurante Spring Time și fabrica de conserve Mandy. Murad are la mare peste 4.000 de locuri de cazare funcționale în mai multe hoteluri în Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun.

Omul de afaceri a construit în ultimii zece ani mai mult de 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
mohammad murad
phoenicia royal