Christian Tour: Numărul românilor care vor merge în vacanță la vară în Turcia va crește cu 50%

Christian Tour: Numărul românilor care vor merge în vacanță la vară în Turcia va crește cu 50%
scris 15 nov 2017

Christian Tour, cel mai mare touroperator din România ca număr de turiști și cifră de afaceri, estimează pentru sezonul estival 2018 o creștere cu 50% a numărului de români care vor alege să-și petreacă vacanța de vară într-o stațiune din Turcia și un plus de 15% a celor care se vor îndrepta spre Grecia.

Către stațiunile din Turcia, destinații căutate pentru serviciile all inclusive și hotelurile de patru și cinci stele, compania va opera peste 15 zboruri charter pe săptămână, cu plecare de pe principalele aeroporturi din România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Iași, Bacău și Târgu Mureș.

“Christian Tour este agenția din România cu cele mai multe zboruri charter spre Turcia și cu cele mai multe hoteluri contractate, iar aceste volume mari îi permit să negocieze prețuri mai mici. Pe aceste cifre concrete se bazează estimările noastre, potrivit cărora numărul turiștilor români care își vor petrece vacanța de vară în Turcia va crește semnificativ”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

FOTO Cum sunt scrise bilanțurile: Romexpo transmite halucinant din viitor- are deja inventarul târgului de turism care nu a început, știe care vor fi fost cele mai vândute pachete și a ales și vedeta \ CITEȘTE ȘI FOTO Cum sunt scrise bilanțurile: Romexpo transmite halucinant din viitor- are deja inventarul târgului de turism care nu a început, știe care vor fi fost cele mai vândute pachete și a ales și vedeta "surpriză" a acestui târg

Referitor la prețul vacanțelor în Turcia, compania aduce la Târgul de Turism al României, eveniment care se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo din București în perioada 16-19 noiembrie, pachete cu tarife ce pornesc de la 285 de euro, sumă în care turistul are asigurate 7 nopți de cazare la un hotel de cinci stele în regim all inclusive și transport cu avionul.

Și în ceea ce privește Grecia, destinație către care mii de români se îndreaptă în fiecare vară, Christian Tour estimează pentru sezonul estival 2018 o creștere cu 15% a numărului de turiști. La standul agenției de la Târgul de Turism de la Romexpo, un pachet care include doar cazarea pentru o săptămână la vară în una din insulele grecești costă de la 17 euro. Turiștii care preferă călătoriile în Grecia cu avionul găsesc vacanțe de o săptămână cu zbor inclus de la 195 de euro de persoană. 

Christian Tour, cel mai mare touroperator de chartere pe piața locală, a finalizat primele nouă luni din acest an cu vânzări de 57,7 milioane de euro, în creștere cu 7% față de perioada similară a anului trecut. În intervalul ianuarie – septembrie 2017, 200.000 de turiști au ales să călătorească alături de Christian Tour, cu 25% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Christian Tour, companie condusă de frații Cristian și Marius Pandel, activează de 20 de ani pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai longevive branduri de turism din România. Touroperatorul deține 39 de agenții proprii în România și este prezent peste hotare în Ungaria, Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
christian tour
turcia