Lituanienii de la Apex Alliance redeschid vineri cele două hoteluri Hilton pe care le administrează în București

Lituanienii de la Apex Alliance redeschid vineri cele două hoteluri Hilton pe care le administrează în București
scris 4 iun 2020

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management, care administrează în București două hoteluri Hilton și unul Courtyard by Marriott, a anunțat miercuri că vor redeschide vineri, 5 iunie, cele două hoteluri Hilton pe care le administrează în București, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town și Hilton Garden Inn Bucharest Airport, în timp ce Courtyard Bucharest Floreasca se va redeschide pe 15 iunie. Compania anunță că cele trei hoteluri se vor concentra pe turismul intern în acest an.

”Apex Alliance Hotel Management, unul dintre liderii industriei ospitalității din regiune, va redeschide luna aceasta hotelurile pe care le administrează în București, sub conceptul Centre pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților (Centers for Traveler Safety & Wellbeing), cu măsuri stricte de siguranță și angajați dedicați care se vor asigura că oaspeții hotelurilor se bucură de una dintre cele mai sigure șederi”, a anunțat compania.

Dramă hotelieră - Sosirile în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare au scăzut cu 98,1%, iar înnoptările cu 97,4% CITEȘTE ȘI Dramă hotelieră - Sosirile în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare au scăzut cu 98,1%, iar înnoptările cu 97,4%

Fiecare dintre cele trei hoteluri din București - Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, va avea câte un Health & Safety Officer, Food & Safety și Wellness & Safety Officer, scrie News.ro.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town și Hilton Garden Inn Bucharest Airport se vor redeschide vineri, 5 iunie, în timp ce Courtyard Bucharest Floreasca se va redeschide pe 15 iunie.

„Redeschidem ușile hotelurilor noastre călătorilor sub conceptul de 'Centre pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților'. Hotelurile noastre sunt complet pregătite pentru reluarea operațiunilor, iar măsurile de siguranță sunt atât de riguroase, încât am numit și manageri dedicați - Health & Safety Officer, Food & Safety Officer și Wellness & Safety Officer – care vor fi responsabili de verificarea permanentă a aplicării măsurilor de siguranță și se vor asigura că sănătatea oaspeților noștri este protejată”, spune Gerhard Erasmus, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Compania precizează că pe parcursul acestui an, cele trei hoteluri se vor concentra pe turismul intern, promovând oferte speciale pentru city break-uri sau șederi scurte în București, dar vor viza și călătorii de business.

”Trebuie să reconstruim încrederea călătorilor de business și cea a turiștilor interni, mai ales că am aplicat măsuri de siguranță avansate, care acoperă fiecare aspect al cazării, de la primii pași făcuți în hotel până la serviciile de curățenie și conceptele de servire a mesei și a băuturilor. Revenirea sectorului ospitalității este esențială pentru economia românească, iar noi depunem toate eforturile pentru a ne juca rolul cu responsabilitate. Suntem foarte încântați că am reunit echipele noastre pentru redeschiderea hotelurilor, mai ales că am făcut eforturi pentru a salva cât mai multe locuri de muncă în ultimele luni”, explică Gerhard Erasmus.

Printre cele mai importante măsuri de siguranță implementate de Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca se numără: dezinfectarea hotelurilor înainte ca acestea să își redeschidă ușile pentru călători, prin proceduri avansate de dezinfecție aprobate de instituții din domeniul sănătății și al siguranței; creșterea frecvenței dezinfectării spațiilor publice; folosirea echipamentelor de protecție de către angajații hotelurilor în timpul serviciilor de curățenie.

De asemenea, hotelurile vor păstra un interval de trei zile (72 de ore) înainte de cazarea următorului oaspete într-o cameră.

Va fi introdus un nou concept de mic dejun și de room service cu ambalaje de unică folosință, comandă prin telefon sau la restaurant, pentru a asigura distanțarea socială și contactul minim cu ceilalți oaspeți.

Alte măsuri sunt: înlocuirea cănilor/paharelor din camere cu unele de unică folosință; limitarea accesului în fitness center, în funcție de suprafața acestuia; utilizarea liftului de către o singură persoană/familie/cuplu care stă în aceeași camera; utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelurilor; măsurarea temperaturii angajaților și verificarea simptomelor respiratorii; gestionarea cozilor formate de turiști prin markere pe podea, pentru a asigura o distanțare de cel puțin un metru; așezarea meselor pentru a asigura o distanță conform reglementărilor legale.

Hotelurile administrate de Apex Alliance Hotel Management oferă un total de 678 camere în Centrul Vechi al Bucureștiului, în zona de business din nord și în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se concentrează pe stabilirea și dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată cu investitorii instituționali, proprietarii de hoteluri sau fondurile de capital privat, oferind în același timp servicii de management hotelurilor lor existente sau viitoare. Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare operator hotelier independent din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
hilton
apex alliance
hoteluri