O româncă, turistul cu numărul 3 milioane din Israel, l-a avut drept ghid pe premierul Netanyahu

O româncă, turistul cu numărul 3 milioane din Israel, l-a avut drept ghid pe premierul Netanyahu
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2017

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turiști în acest an. Românca și partenerul acesteia au fost întâmpinați marți la aeroport de ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, pe covorul roșu, urmând să aibă parte de un zbor cu elicopterul, de o vizită la Marea Moartă și de turul orașului Tel Aviv, într-o vacanță pregătită de Ministerul Turismului. Spre surprinderea lor, la un moment dat, ghid le-a fost premierul israelian Benyamin Netanyahu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Turistul cu numărul 3 milioane din Israel este Ioana Isac și a ajuns la Tel Aviv marți, alături de partenerul său, Mihai Georgescu, anunță Ministerul Turismului din Israel. Cei doi au fost așteptați la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv de ministrul Turismului, Yariv Levin, pe covorul roșu, cu baloane și flori, și au primit un certificat special, scrie News.ro.

Yariv Levin i-a condus pe cei doi tineri la muzeul din Turnul lui David, din orașul vechi al Ierusalimului, unde au aflat cu surprindere că ghid le va fi premierul Benyamin Netanyahu.

Congresul SUA dezbate reforma fiscală a administrației Trump. Care sunt principalele prevederi CITEȘTE ȘI Congresul SUA dezbate reforma fiscală a administrației Trump. Care sunt principalele prevederi

„Sunt încântat să-i urez astăzi bun venit turistului cu numărul 3 milioane. Sunt fericit de realizările Ministerului Turismului, care sunt rezultatul investițiilor uriașe pe care le facem pentru promovarea țării și al colaborărilor excepționale cu liniile aeriene și cu operatorii de turism. Acestea au contribuit la economia locală cu 17 miliarde de shekeli și sute de joburi”, a declarat ministrul Yariv Levin, precizând că aceasta este o zi istorică, fiindcă Israelul a atins un număr record de turiști.

Potrivit Ministerului Turismului din Israel, Ioana Isac și Mihai Georgescu vor avea parte de plimbări cu limuzina, de un zbor cu elicopterul, de o vizită la Marea Moartă și de un tur al orașului Tel Aviv, precum și de o cină preparată de bucătarul Nir Tzuk chiar la el acasă.

În perioada ianuarie - octombrie 2017, 63.000 de turiști din România au vizitat Israelul, comparativ cu 40.100 de turiști în aceeași perioadă a anului trecut.

Un turist român stă în medie șapte nopți în Israel, arată Ministerul Turismului, precizând că în plin sezon sunt 64 de zboruri pe săptămână între România și Israel, cele mai multe pe ruta București – Tel Aviv. De asemenea, mai sunt și 15 zboruri săptămânale din Timișoara, Oradea, Craiova, Iași și Cluj către aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, la care se adaugă o nouă rută de la începutul acestei luni, din București către Ovdah. 

viewscnt
Afla mai multe despre
netanyahu
israel